solarordinances.eu/romania


Beneficii


STO: o multitudine de beneficii

 
 
Planificarea viitorului inca de azi: obligatiile solar-termale (STO) ajuta la trecerea graduala a cladirilor in era post petrol si gaze de vreme ce acestea sunt calculate ca o investitie pe termen lung, perioade de cateva decade.

Salvand energie ... salvam mediul: daca Europa si-ar acoperi 50% din necesarul de apa calda menajera prin energia solara, s-ar economisi cel putin 12 milioane tone pe an de combustibil fosil, echivalentul necesarului pentru incalzirea spatiului si apei menajere in aproape 10 milioane de cladiri.

Totul la timp: este mult mai bine sa includeti sistemul solar inca din faza de proiectare a unei cladiri noi sau a unui nou sistem de incalzire in cladirile deja existente. Obligatiile STO va asigura ca aceste oportunitati nu se pierd.

Proprietarii construiesc, chiriasii economisesc: obligatiile STO garanteaza ca energiile renegenerabile sunt folosite si cand facturile de energie sunt platite de chiriasi, care nu pot decide elementele structurale ale investitiei.

Promovarea energiei solare: prin crearea unei pieţe stabile, în parte la stocul de construcţii, STO declanşează investiţii în întregul lanţ de distribuţie, care duce la economii majore şi utilizarea mai ridicată a energiei solare. STO, de asemenea, încurajează utilizarea voluntară a energiei solare, dincolo de sumele cerute de lege, precum şi în clădiri care nu sunt supuse obligaţiei.

Nu sunt necesari bani publici: promovarea energiilor regenerabile prin motivari financiare din fonduri publice este din ce in ce mai dificil odata cu cresterea volumului de piata. Obligatiile STO au un impact minim asupra bugetelor publice, atat timp cat principalele costuri sunt suportate de dezvoltatorii imobiliari sau proprietari, care pot transfera parte a costurile asupra celor ce au in folosinta cladirile respective, care la randul lor beneficiaza de reduceri substantiale datorita facturilor de energie scazute.

 
Copyright 2007 by My Website  | Terms Of Use | Privacy Statement

Nordstrom Promo Code