solarordinances.eu/romania


Ordonanta solara in comunitatea voastra

De ce am introduce o ordonanta solara in comunitatea noastra?

Gazele cu efect de sera sunt in crestere amenintand clima la nivel global.

Guvernele se misca incet in introducerea unor noi tinte si legi care vizeaza reducerea impactului uman asupra mediului. Oricum, guvernele centrale nu pot schimba trendul actual, decat daca se iau masuri la nivel local ... ganditi global, actionati local!
 

Tehnologia solara este una matura si eficienta care poate contribui efectiv la reducerea emisiilor cu efect de sera. Dar si mai mult, energia solara este ieftina. Acest lucru a convins o multime de administratii locale sa introduca ordonante solare in trecut. In zilele noastre, la nivelul intregii Europe, asemenea prevederi legislative sunt implementate la nivel national.
Administratiile locale au un rol crucial in acest proces: ele pot optimiza (sau introduce, acolo unde nu exista) OTS (ordonante termo-solare) in functie de conditiile locale.

De unde pot obtine informatii si suport? Proiectul ProSTO isi propune sa furnizeze informatii de cea mai buna calitate despre ordonantele solare.

Mai intai de toate aruncati o privire la experienta anterioara. O baza de date completa este disponibila online. Apoi descarcati kitul STO, cititi cu atentie materialul si selectati ce credeti ca se potriveste conditiilor voastre locale. Puteti apela si la centrul nostru de asistenta!

In final, impartasiti-ne experienta voastra. ProSTO colecteaza informatii de la administratiile locale care au in derulare asemenea procese pe care le posteaza spre diseminare pe acest site.

 
Copyright 2007 by My Website  | Terms Of Use | Privacy Statement

Nordstrom Promo Code